INTREBARI FRECVENTE

FAQ

Garantia

Oferim 12 luni de garantie producator pentru produsele din magazinul nostru. In cazul in care un produs are garantia de la producator diferita, acest lucru va fi mentionat in pagina produsului.

Datele Personale

Conform politicii de protejare a informatiilor, putem oferi tertilor anumite date generice continute in formularul de inregistrare, dar nu informatiile personale de identificare, cu exceptia cazurilor cand acest lucru este acceptat explicit de tine sau in cazul in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si procedurile judiciare.

Comanda

Puteti comanda atat de pe site cat si telefonic la numerele de telefon: 40748 488 291 sau 40762 690 402, de Luni pana Sambata de la 10:00 la 17:00.

FAQ

Transport

Transportul se face prin curier iar costul este 30 Ron. Pentru comenzi mai mari de 800 de Ron trasnportul e inclus in pret. Comenzile sunt onorate in maxim de 7 zile lucratoare.

Plata

Plata se se poate face Online, printr-un serviciu de tip “third-party” – datele legate de card nu sunt stocate la noi pe server sau Ramburs, in momentul livrarii.

Returnarea Produsului

In orice situatie de returnare a produselor (chiar si cand returnarea ii este imputabila BISON MEDIA SRL-D – colete deteriorate, produse gresit facturate/gresit livrate, produse cu defecte de fabricatie), acestea trebuie sa fie in aceeasi stare, in ambalajul original, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificate de garantie etc.). Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire.

Daca aveti alta intrebari, va asteptam cu drag sa ne contactati!